Rekisteriseloste


Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste



REKISTERIN NIMI

Hieronta Katjerinen asiakasrekisteri


REKISTERINPITÄJÄ

Katja Lepola

Kevätniitynkuja 10 D

36110 Ruutana


REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Hieronta Katjerinen asiakkaan suostumuksella tapahtuva Hieronta Katjerinen palveluiden
sekä niihin kulloinkin kuuluviin toimintoihin liittyvä henkilötietojen käsittely.


REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään laskutuksen toteuttamiseen ja maksuvalvontaan. Asiakkaalta saadut tiedot jäävät tietokantaan ja niitä säilytetään niin kauan kuin Hieronta Katjerine on olemassa. Asiakkaalla on kuitenkin oikeus pyytää poistamaan tiedot koska tahansa ottamalla yhteys katjerines@gmail.com.


Sähköpostiosoitteita käytetään markkinointiin ja asiakassuhteiden ylläpitoon. Asiakkaalla on oikeus kieltää markkinointi eroamalla sähköposteissa olevien Eroa listalta -linkkien kautta tai ottamalla yhteys katjerines@gmail.com.


REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Palvelussa käsitellään seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:


Etu- ja sukunimi

Osoite

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Varaushistoria

Muut asiakkaan antamat tiedot


Asiakasta koskevia tietoja voidaan käsitellä, henkilötietolain sallimissa rajoissa, Hieronta Katjerinen omissa rekistereissä.


SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Henkilötiedot kerätään asiakkaalta varausten tekemisen yhteydessä.


SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO
EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE


Rekisterin henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille ilman asianomaisen henkilön kirjallista suostumista muutoin kuin henkilötietolain sallimissa erikoistauksissa ja laskujen perinnän toteuttamista varten. Missään tapauksessa asiakkaan henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille markkinointi-, mielipide, tai markkinatutkimustarkoituksiin Suomen henkilötietolain ja Sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaisesti.


REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Rekisterin käyttämät palvelimet ovat palomuurein ja salasanoin suojattuja. Asiakas voi täyttää kaikki rekisteriä koskevat Internet-lomakkeet käyttäen SSL-salauksella suojattua verkkoliikennettä.


REKISTERÖITYJEN KÄYTTÄJIEN OIKEUDET

Henkilötietolain 26 §:n mukaisesti rekisteriin kuuluvilla asiakkailla on oikeus tarkastaa, mitä tietoja asiakkaasta itsestään on tallennettu palveluun ottamalla yhteys katjerines@gmail.com. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä.


Rekisteriin kuuluvilla asiakkailla on oikeus pyytää tietojensa poistamista rekisteristä tai ottamalla yhteys katjerines@gmail.com. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä.


Uutiskirjeen osalta käyttäjä voi erota postituslistalta klikkaamalla minkä tahansa saamansa uutiskirjeen alareunassa olevaa Eroa listalta -linkkiä.


Katja Lepola, Kevätniitynkuja 10 D, 36110 Ruutana


Päivitetty 20.5.2018